• Send & receive files from Apple Phone

    ඇපල් පෝන් එකකින් වෙනත් ඇන්ඩ්‍රොයිඩ් වැනි ප්ලැට්ෆෝම් එකකට ෆයිල් එකක් ශෙයාර් කරගන්න ඕන නම් අපිට අපේ ඇපල් ඩිවයිස් එක #ජේල්බ්‍රේක් කරගන්න සිදුවෙනවා.නැතිනම් වෙනත් අන්තර්ජාලය හරහා භාවිතා වෙන ක්‍රමයක් භාවිතා කිරීමට සිදුවෙනවා.ඇත්තටම කිව්වොත් ඉතින් මේක මල කරදරයක්නෙ අෆ්ෆා

  • PC Games

    කොහොමද කස්ටියට. මමත් දැන් Use කරන්නෙ නියම Software එකක් සින්හල Type කරන්න. හරිම ලෙසි:) ඔව් අද මම කියන්න යන්නෙ PS1 ක්‍රිඩා ඔබෙ පරිගනකයෙන් Play කරන්න පුලුවන් විදියක් ගැන

  • Android Post's

    Real All abou Android Stuff

  • Android post's

    Read all android stuffs

  • POST 5 DESCRIPTION

    POST 5 PARAGRAPH

Facebook Time Line එක Remove කරලා දාන්න

ඔන්න අද ගෙනාවේ ගොඩක් කට්ටියට උවමනා දෙයක් . හරි ඕගොල්ලෝ හැමෝම දන්නවා නේද Facebook Time Line එක ගැන . සමහර කට්ටිය එකට කැමති සමහර කට්ටියට Facebook Time Line එක නිසා Facebook එපා වෙලා තියෙනවා. සමහර විට එය ඔබටත් එසේම වෙන්න ඇති Reset කරන්න මොනා කලත් Reset කරන්නත් බැරි උන නිසා දැන් ගොඩක් කට්ටිය අකමැත්තෙන් හරි Facebook Time Line එක බවිත කරනවා .










 Facebook Time Line එක කරන්නේ තමන්ගේ ජිවිතේ එදිනෙද සිදු උන දේවල් ගොඩක් පැහැදිලව පෙන්නන එක .එක එහම උනාට Lanka වේ අපි වගේ අයට නම් ජිවෙත්යේ ලොකුවට Fb එකේ Share කරගන්න ඕන කමක් නැහැ නේ . පොඩ්ඩක් හිතල බැලුවොත් අපිට Time Line එකෙන් වැඩක්ම නැහැ .


එකට නම් හේතු ගොඩක් තියෙනවා අපි කොහොම Time Line එක Maintain කලත් යාලුවෝ අපිට Photo tag කලාම ඔක්කොම ඉවරනේ .අනික අපි උනත් අපේ ජිවෙතෙට අදාල නැති කොට්චර දේවල් Facebook එකේ කරනවද .  අපිත් අපිත් විකාරමනේ Upload කරන්නේ . හරි පල්ලෙහා තියෙන පින්තුරේ බලන්නකෝ


 එකේ හැටියට අපේ විශේෂ දේවල් අපිට ආපස්සට බලන්නත් පුළුවන් නේ මේවගේ දේවල් Upload කලාම මම කිව්වේ අපි මේ වගේ Time Line එක Use කලාම අපිට Time Line Option එක වැඩක් වෙන්නම නැහැ .

        එක නිසා දැන් ඔබට ඕන ඇති Facebook Time Line එක Remove  කරලා දාන්න. මම මේ කියන ක්‍රමයට කලාම Add Ones ඕන වෙන්නත් නැහැ . ඔබට සහ ඔබේ යාලුවන්ටත් පරණ FB Profile එක පේනවා . හරි එහනම් වැඩේ පටන් ගන්න

 1) Facebook Profile එකට Log වෙලා Account Settings යන්න ඊට පස්සේ Security වලට ගිහින් ඔබේ Facebook Profile එක Deactivate කරන Option එක Select කරන්න





2).බය වෙන්න එපා එක පාරට Deactivate වෙන්නේ නැහැ Fb Team එක අහෛ මොකටද Deactivate කරනේ කියල. එකට මෙහෙම දෙන්න This is temporary. I'll be back. කියන Option එක .





3) ඊට පස්සේ විනාඩි 20 විතර පරණ විදියටම Profile එකට Log වෙන්න . දැන් බලන්නකෝ වෙලා තියෙන දේ :) මොනා හරි Problem එකක් නම් පල්ලෙහෙන් දාන්න .